tirsdag 22. mai 2012

ENDELIG!!

JAAA! Nå ha vi fått dato for igangsetting av grunnarbeid og det skjer allerede til tirsdag, 29. mai! :D
Vi dro opp på tomta i går for å felle et tre, og da hadde vi jammen fått opplegg for fiber også. Det var en fin overraskelse og kunne jo ikke vært bedre timet :) Forhåpentligvis er vi i gang med grunnmuren neste helg, dersom de klarer å levere alt vi trenger på så kort varsel da... Håper det!




mandag 7. mai 2012

Kjøkken

Long time no see! Her går det unna og spesielt de siste ukene har vært veldig hektiske i forhold til husplanlegging. Nå nærmer det seg med stormskritt og denne uken blir den mest spennende og hektiske av dem alle. Vi regner med å få byggetilatelsen, forhåndstaksten, klarsignal for igansetting av både banken og kommunen og kanskje også svar fra grunnarbeiderne om hvilken dato de setter i gang!

Nå er i hvert fall det endelige valget av løsning på kjøkkenet tatt.



Vi skal ha kjøkkenmodellen Fredrikstad fra Kitchens2all. Jeg liker veldig godt kryss-sprossene i vitrinedørene. Og prikken over i'en er pilastene og sukkerbitlisten vi skal ha. Gleder meg SÅÅÅ mye til å få et stort og luftig kjøkken! Det ser mye trangere ut på tegningene enn hva det være i virkeligheten...

Vi har gått mange runder for å bestemme oss for vask. Jeg hadde veldig lyst på ikea sin Domsjø, kun pga utseende. Men det viste seg litt vanskelig å kombinere den med dette kjøkkenet, fordi målene ikke var helt like på skuffene som skulle være under. Jeg har nå funnet en veldig fin og mye mer praktisk vask fra Blanco i silgranit. Vi skal mest sannsynelig ha denne i fargen antrasitt. Den store kummen er hele 52,5 cm x 43 cm og 19 cm dyp! Fin fin å vake stekepanner og andre store ting i :) Og den "lille" kummen er bare litt mindre ne en vanlig kum!


Jeg har også sett meg ut et blandebatteri som ikke er i salg i Norge ennå, også fra Blanco. De venter fortsatt på å få alle sertifikater og godkjenninger som kreves i Norge, og de tror ikke den er i salg før i august. Men den er allerede i salg i flere land i Europa. Jeg krysser fingrene for at den kommer i salg i Norge tidsnok for oss, for jeg syns den er skikkelig stilig! Yovis heter den, og det fargede feltet får vi i akkurat samme farge som vasken, og den er med uttrekk.